Scandal urias intre Cristian Sabbagh si Anca Turcasiu dupa ce artista a refuzat sa faca poza cu fiica prezentatorului

/ / Modificat: 2024-08-09
Scandal urias intre Cristian Sabbagh si Anca Turcasiu dupa ce artista a refuzat sa faca poza cu fiica prezentatorului

 

Christian Sabbagh a avut o reactie vehementa la adresa Ancai Turcasiu, dupa ce artista a refuzat sa faca o fotografie cu fiica sa. Prezentatorul TV nu si-a ascuns nemultumirea fata de acest gest, criticand-o dur pe vedeta.

De ce a refuzat Anca Turcasiu sa faca poza cu fiica lui Cristian Sabbagh

Incidentul a avut loc la un hotel de lux din Mamaia Nord, unde Anca Turcasiu sustinea un spectacol. Fiica de 7 ani a lui Sabbagh, incantata sa o intalneasca pe artista, i-a cerut acesteia o poza, dar a fost refuzata. Anca Turcasiu, o figura bine cunoscuta in industria muzicala si de divertisment din Romania, este apreciata pentru cariera sa de aproape patruzeci de ani, dar acest refuz a atras critici asupra sa.

Intr-o postare pe Facebook, Christian Sabbagh a reactionat ferm, descriind-o pe Anca Turcasiu drept „o legenda imbatranita cu un pusti langa ea” si subliniind popularitatea fiicei sale in mediul online, cu milioane de vizualizari la postarile sale. Postarea sa a generat reactii mixte, unii sustinand pozitia lui Sabbagh, in timp ce altii aparau dreptul artistei de a-si gestiona interactiunile publice.

„Fiica mea a vrut sa faca o poza cu Anca Turcasiu, care era la acelasi hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunand ca este ocupata! Fiica mea are milioane de vizualizari si zeci de mii de distribuiri la o singura postare la doar 7 ani. Faptul ca aceasta batrana legenda cu un pustan dupa ea a refuzat-o denota faptul ca faima se cucereste, dar o poti distruge intr-o secunda”, a scris Christian Sabbagh pe Facebook, conform cancan.ro.

Reactia Ancai Turcasiu

Anca Turcasiu a raspuns la criticile aduse de prezentatorul TV, intr-o maniera calma, printr-o postare pe retelele sociale:

„Sa aveti o seara minunata! Sa ne bucuram de lucrurile care nu se cumpara cu bani! Ca de exemplu, un apus spectaculos! Eu continui sa traiesc frumos, imuna la rautatea sau invidia oamenilor, continui sa-mi traiesc viata linistita, senina, stiind ca singurul scop al meu este sa fiu un om mai bun in fiecare zi. Cine ma cunoaste stie cum sunt. Restul… e can can… Nu raspund niciodata rautatilor sau oamenilor care adreseaza cuvinte rele la adresa mea…”

In apararea fiicei sale a intervenit si sotia lui Christian Sabbagh, Iulia Sabbagh, care a transmis ca nu exista scuza pentru gestul artistei.

„Am primit foarte multe mesaje, l-am rugat pe sotul meu sa stearga postarea despre acea ‘diva mondiala’! Fetita mea este mult prea inocenta si talentata sa ii creasca numele de mult uitat”, a scris Iulia Sabbagh pe Facebook.

Ea a continuat: „Dragii mei, in urma mediatizarii subiectului Anca Turcasiu, revin aici cu o replica: Am citit comentarii, ca poate Anca era obosita, ca poate avea o zi proasta… etc!! NIMIC nu justifica faptul ca nu vrei sa faci poza cu un copil, indiferent ce nume poarta! Nu imi laud copila, insa oriunde merg cu ea oamenii cer o poza cu fetita talentata! Anais, la varsta ei frageda, face poze si cu omul care vinde covrigi! Despre asta este faima!!!”

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Scandal

Articole recomandate

Citeste si despre