Se pregateste sa nasca al patrulea copil, dar nu renunta. Ce planuri profesionale are Laura Cosoi

/ / Modificat: 2024-06-07
Se pregateste sa nasca al patrulea copil, dar nu renunta. Ce planuri profesionale are Laura Cosoi

 

Laura Cosoi se apropie de momentul in care va aduce pe lume al patrulea copil. Actrita are impreuna cu sotul ei, Cosmin Curticapean, inca trei fetite. 

Chiar si in aceasta perioada, Laura Cosoi ramane activa in viata sa profesionala, gestionandu-si energia pentru a se ocupa atat de proiectele sale, cat si de pregatirea pentru venirea noului membru al familiei.

„In urmatoarea perioada, eu m-am gandit ca am intrat intr-un concediu prenatal, insa nu am prea intrat, pentru ca mai am filmari (…) Mai am proiectele mele, nu m-am oprit, insa recunosc ca imi place foarte mult sa-mi petrec timpul cu copiii acum, sa ma gandesc pentru bebelus ce pregatesc, camera, am foarte multe idei, am comandat caruciorul”, a dezvaluit Laura Cosoi, potrivit Spynews.

Laura a dezvaluit ca se confrunta cu probleme cu somnul in aceasta perioada.

„Nu dorm noaptea, dar face parte din proces. E o pregatire fireasca pentru ceea ce urmeaza sa vina, pentru ca atunci cand bebelusul are o luna, doua, chiar trei, noptile sunt mai albe. Rita chiar imi spune ca ma ajuta, ca va dormi cu mine si ca atunci cand bebelusul o sa se trezeasca, o sa ma trezeasca ea. Ea incearca sa ma ajute, sunt fetite si mi se pare ca fetitele au instinctul matern de cand se nasc. Sunt deosebite”, a declarat Laura Cosoi, potrivit sursei citate anterior.

  • Foto: Facebook Laura Cosoi

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi Laura cosoi mama

Articole recomandate

Citeste si despre