Selly a luat decizia de a nu urma o facultate. Ce parere au parintii sai

/ / Modificat: 2024-10-16
Selly a luat decizia de a nu urma o facultate. Ce parere au parintii sai

Selly a decis sa nu urmeze o facultate dupa terminarea liceului. Andrei Selaru este cunoscut pentru reusitele sale in domeniul profesional, insa decizia a fost privita cu reticenta de comunitatea sa din mediul online. Vloggerul are o relatie deosebita cu parintii sai, astfel ca a dezvaluit cum au privit acestia drumul ales.

Selly, despre relatii cu parintii sai

Selly a dezvaluit ca parintilor sai nu le-a convenit faptul ca a ales sa nu mearga la facultate, insa, in acelasi timp, i-au inteles decizia intr-o anumita masura. Andrei Selaru a punctat ca avea numeroase oportunitati de dezvoltare pe care nu le putea pierde in momentul in care s-a inscris la facultate.

„Nu le-a convenit treaba asta. Inca in ziua de astazi, cand mai am discutii cu ei, se gandesc: ‘Bai, la un moment dat sa faci totusi o facultate’. Dar, in acelasi timp, mi-au inteles cumva decizia. Si, in timp, s-a demonstrat ca a fost cea mai buna decizie pentru mine la momentul respectiv. In primul rand, eu nu o sa fac niciodata o facultate de ochii sau de gura lumii. Cred ca am alte lucruri in CV, sa spun asa, mult mai importante decat faptul ca am facut sau nu o facultate. La momentul in care eu trebuia sa merg la facultate, pentru ca eu eram deja inscris, dadusem admitere la facultate, aveam atat de multe lucruri in care eram antamat si sesizam atat de multe oportunitati viitoare care mi-ar fi mancat tot timpul. Am realizat ca daca eu chiar mergeam la facultate aia, as fi pierdut mult mai mult din cariera si din posibilitatile mele de dezvoltare, lucru care a fost adevarat.”, a spus el la Unica.ro.

De asemenea, cunoscutul vlogger este de parere ca ar fi abandonat facultatea, la un moment dat, tinand cont de faptul ca are prea multe proiecte de care trebuie sa se ocupe:

„Acum, in teorie, as fi fost, cred, anul 4 la facultate si nu cred ca as fi putut sa tin doua festivaluri, un film, vlog-ul meu, proiecte viitoare, formate viitoare, un show cum e Buzz House in acelasi timp. Cu siguranta mi-ar fi fost imposibil, deci oricum as fi abandonat-o pe parcurs. Si atunci a fost foarte bine ca n-am investit timp deloc in treaba asta si mi-am dat seama din capul locului ca oricum n-o sa o duc la capat. Eu deja eram antamat in business si nu aveam cum sa imi rup jumatate din timpul meu sa invat de ce probleme m-as putea lovi pe viitor, sa rezolv probleme virtuale despre afaceri, cand eu aveam zilnic probleme reale in business-urile mele. Ma lovesc de probleme, am pe cine sa intreb, am unde sa caut. Pentru mine, daca mergeam in facultate si ma tineam de ea, cu siguranta as fi fost mult mai jos astazi fata de unde sunt acum.”

Sursa: unica.ro

Sursa foto: social media

Taguri Facultate copii Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre