Serban Copot organizeaza tabere pentru copii. Si Adela Popescu si-a trimis baietii in tabara cu el

/ / Modificat: 2024-08-05
Serban Copot organizeaza tabere pentru copii. Si Adela Popescu si-a trimis baietii in tabara cu el

 

De cand s-a lasat de televiziune, Serban Copot se dedica altui tip de activitate. Artistul organizeaza tabere pentru copii, iar micutii care se inscriu au ocazia sa exploreze natura intr-un cadru orgaznizat. 

La randul sau tata, Serban Copot isi dedica, de cativa ani, timpul pe parcursul verii pentru a organiza tabere pentru copii. Fostul co-prezentator de la iUmor organizeaza in fiecare vara Tabara Exploratorilor, iar recent Adela Popescu si Radu Valcan si-au trimis baietii cei mari in expeditie alaturi de el. 

In aceasta tabara, copiii invata sa se descurce in natura, dar au parte si de diferite cursuri utile, cum ar fi cele de prim-ajutor.

Ce varsta trebuie sa aiba copiii

”Este un modul educativ, de fapt, Tabara Exploratorilor. Suntem foarte mandri de copiii care merg in aceasta tabara, pentru ca au parte de un curs de prim-ajutor, pe care il fac cu profesor, care are grija sa ii invete diverse lucruri. 

Intre 8 si 14 ani, asta este varsta la care ii asteptam pe copii. Trebuie sa fie suficient de mari cat sa inteleaga ce se intampla acolo, pentru ca este o experienta hands-on. Pana la 14-15 ani, cand mai au atentia in zona asta inca. 

Ai venit in tabara, o sa primesti uniforma, o sa primesti un rucsac special, cu tot echipamentul. Predai telefonul, facem si un detox. Primesti doar 45 de minute pe zi, sa vorbesti cu parintii, sa te mai joci. Incepe programul dimineata la 7.30, ne trezim cu trompeta, facem inviorare si mergem catre cursuri”, a povestit Serban Copot, la Neatza cu Razvan si Dani, la Antena 1. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Tabara copii

Articole recomandate

Citeste si despre