Shannen Doherty, bolnava de cancer in stadiul 4, marturisiri cutremuratoare: „Prioritatea mea in acest moment este mama”

/ / Modificat: 2024-04-02
Shannen Doherty, bolnava de cancer in stadiul 4, marturisiri cutremuratoare: „Prioritatea mea in acest moment este mama”

 

Celebra actrita Shannen Doherty, bolnava de cancer in stadiul 4, a facut recent marturisiri cutremuratoare in cadrul podcastului sau „Let’s be clear”.  

Actrita a vorbit despre lupta sa cu boala nemiloasa si despre modul in care se pregateste pentru moarte. Desi a trecut prin numeroase interventii chirurgicale si a urmat numeroase tratamente de chimioterapie si radioterapie, Shannen a marturisit ca tot ce ii mai ramane acum este sa se pregateasca pentru ce e mai rau. 

„Prioritatea mea in acest moment este mama”, a marturisit actrita, potrivit Page Six.

Ea a dezvaluit ca vrea sa lase totul pregatit pentru inmormantarea sa, astfel incat sa o ajute cat mai multe pe mama sa, Rose. Actrita a facut o lista cu toate proprietatile pe care le detine, iar acum urmeaza sa decida ce va vinde, ce va pastra si ce va dona. 

Si-a dorit foarte mult sa renoveze casa ei din Tennessee, insa este nevoita sa o vanda acum. In prezent, calatoreste foarte mult cu mama sa dupa ce a vandut acea casa. 

„Asta imi permite sa fac mai multe calatorii”, a explicat ea, subliniind bucuria si libertatea pe care i le-a adus aceasta decizie.

Shannen Doherty a fost diagnosticata cu cancer la san in anul 2015. De atunci a urmat numeroase tratamente si a suferit mai multe operatii. Din pacate insa, cancerul a recidivat, iar in 2020 actrita a anuntat ca are cancer in stadiul patru. 

„Am cancer in stadiul IV. Boala s-a intors si de aceea sunt aici. (…) Este ingrozitor. Sunt foarte speriata. E o veste cumplita din atat de multe puncte de vedere. Cu siguranta am zile in care ma intreb «De ce eu?». Apoi ma intreb «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva in afara de mine ar merita asa ceva?». Niciunul dintre noi nu merita”, spunea actrita la vremea respectiva.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre