Smiley si Gina Pistol sarbatoresc 1 an de la nunta! Cum s-au schimbat vietile lor intre timp

/ / Modificat: 2024-05-28
Smiley si Gina Pistol sarbatoresc 1 an de la nunta! Cum s-au schimbat vietile lor intre timp

 

Pe 27 mai 2023, Smiley si Gina Pistol si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu si a celor aproximativ 300 de invitati, care s-au bucurat din suflet pentru fericirea celor doi si au petrecut pana dimineata. Nunta a avut loc intr-un cadru de poveste, la Palatul Snagov de langa Bucuresti. Ceremonia religioasa s-a desfasurat in aer liber, pe malul lacului Snagov, acolo unde a avut loc si petrecerea de nunta.

Acum, la un an dupa marele eveniment, cei doi au dezvaluit ce s-a schimbat in relatia lor in tot acest timp si ce isi doresc, pe viitor, pentru familia lor. Gina Pistol a marturisit ca isi doreste intelepciune pentru ea si Smiley, ca de iubire nu duc lipsa.

„Sa avem intelepciune, ca iubirea o avem de mult”, a scris Gina Pistol, pe Instagram in ziua in care au implinit un an de la nunta.

Smiley a facut bilantul dupa aproape un an de mariaj cu Gina Pistol si marturiseste ca nu s-a schimbat mare lucru intre ei in tot acest timp.

„A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel in casa si in relatia noastra ca si pana la casatorie, noi suntem la fel unul fata de altul, de fapt cu niste vacante in plus la activ si mai multa muzica pentru copii in urechi. Cred ca o relatie nu poate fi schimbata de un act, relatia isi are cursul ei firesc, dinamica ei si in mod normal sentimentele si ceea ce leaga doi oameni se transforma doar odata cu timpul si cu viata, nu odata cu actul”, a declarat Smiley, intr-un interviu OK!Magazine, acum ceva timp.

Cum s-a schimbat viata celor doi de cand au devenit parinti

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu de mai bine de 7 ani si au impreuna o fetita de 3 ani, Josephine. Cei doi radiaza de fericire de cand au devenit parinti si sunt topiti la propriu dupa cea mica.

Smiley este foarte fericit in rolul de tatic si spune ca, alaturi de fiica lui, a invatat sa se bucure mai mult de viata.

„Acum cred ca in fiecare zi ma entuziasmeaza ceva la fii-mea. E o experienta unica care iti da de toate. Te schimba in multe feluri, in bine. Oamenii in general au un egoism, te invata cum e sa pui pe altcineva pe primul plan, instinctiv. E o experienta interesanta. Te invata sa fii mai empatic, mai atent. Iti aduce frici. Iti aduce anxietati. Iti aduce tot felul de lucruri noi in viata. Te superi, te certi singur. Razi la lucruri la care nu credeai ca o sa razi”, a povestit Smiley in podcast-ul lui Radu Tibulca, „Vin de-o poveste”.

Gina Pistol, la randul ei, spune ca se simte o femeie implinita de cand a devenit mama, mai ales ca medicii nu ii dadeau sanse sa aiba copii. Aceasta a povestit recent, in podcastul lui Damian Draghici, ca s-a supus la multiple tratamente pentru a putea ramane insarcinata, insa miracolul s-a intamplat cu ajutorul divintatii:

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos braul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus intr-un portofel si era cu mine tot timpul. In urma unor analize am aflat si mi-au spus mai multi medici ca nu am nicio sansa, am sanse 0,1 sa raman insarcinata.

Chiar si cu tot felul de tratamente si asa, nu imi promite nimeni nimic. Am ramas insarcinata si stiu momentul in care am ramas insarcinata. Eram intr-o perioada in care nu eram fertila. Ce am simtit eu in momentul ala, nu am mai simtit niciodata in viata mea. Nici nu stiu cum sa iti explic ce am simtit”, a povestit Gina Pistol.

„Gina s-a rugat in fiecare zi a sarcinii ei. Si nu pe repede-inainte, rugaciune de 40 de minute. Si trebuie sa si intelegi cum sa faci rugaciunea. Dar sunt lucruri foarte adevarate. Este foarte important sa ai credinta cu adevarat, nu doar asa… Avem atatea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt intamplatoare. Sunt oameni care au credinta si fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e si cu succesul, cu absolut tot”, a declarat si Smiley.

  • Surse: viva.ro, csid.ro, b1tv.ro, facebook.com
  • Foto: Facebook, Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley Gina pistol

Articole recomandate

Citeste si despre