Suma pe care Tudor Chirila o plateste pentru educatia copiilor. Scoate din buzunar o mica avere lunar

/ / Modificat: 2024-08-19
Suma pe care Tudor Chirila o plateste pentru educatia copiilor. Scoate din buzunar o mica avere lunar

 

Tudor Chirila este foarte discret atunci cand vine vorba despre viata de familie. Artistul are doi copii, in varsta de 7 si 9 ani, pentru care a ales o scoala privata. Cat il costa educatia copiilor, pe luna, si de ce a ales acest sistem de invatamant. 

Dincolo de cariera de actor si cea de cantaret, Tudor Chirila este si un familist convins. Artistul este tatal a doi baieti, pentru care a ales o scoala privata. Copiii invata in sistem britanic, la o scoala din zona de nord a Bucurestiului. Invitat recent intr-un podcast, Chirila a povestit ca plateste anual 11.000 de euro pentru educatia copiilor. A vorbit si despre asemanarile dintre scoala privata si cea de stat si a spus ca nu sunt mari diferente. 

”Merg la o scoala britanica. N-as spune ca e o diferenta majora intre scoala publica si scoala privata, in afara faptului ca stau la scoala aia pana la 3.30 in loc sa fie eliberati la 12 si dusi intr-un afterschool organizat tot de profesori, dar pe bani. Copiii merg cu telefoane si cu ceasuri, dar sunt pusi sa le lase la intrare. Ai mei nu au telefoane si nici nu o sa primeasca acces la social media”, a precizat artistul, in cadrul podcastului moderat de Radu Paraschivescu si Catalin Striblea.

Ce spune despre problemele din sistem 

”Problemele scolilor private sunt aceleasi ca problemele scolilor publice si lucrurile nu au cum sa functioneze. Daca incepem de la faptul ca un sistem de invatamant trebuie sa aiba profesori buni, felul in care a decazut profesia, trainingul, prabusirea sistemului asa cum o cunoastem, cum ai putea crede ca la scolile private este o alta resursa umana. Este o organizare putin mai buna, un pranz care se ofera, dar sistemic, modul de predare, felul in care se gestioneaza copiii e acelasi, parintii sunt aceiasi”, a mai spus Tudor Chirila, in acelasi podcast. 

FOTO: Facebook

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tudor chirila Educatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre