Tatal lui Catalin Maruta a murit. „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tata”

/ / Modificat: 2024-08-28
Tatal lui Catalin Maruta a murit. „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tata”

 

Catalin Maruta trece prin momente extrem de dificile. Tatal sau s-a stins din viata, dupa ce in urma cu cateva saptamani ar fi fost internat de urgenta la spital:

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tata, si iti multumesc pentru tot ce ai fost si mereu vei ramane in viata mea. De la tine am invatat ce inseamna sa fii puternic, sa lupti cu demnitate si sa iti pastrezi mereu inima curata, indiferent de greutati. Imi vei lipsi mai mult decat pot exprima in cuvinte, dar stiu ca oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihneste-te in pace!”, a scris Catalin Maruta, intr-o postare, pe Facebook.

Potrivit cancan.ro, tatal celebrului prezentator de televiziune a fost internat de urgenta la Institutul Matei Bals din Bucuresti, dupa ce a fost depistat pozitiv la COVID-19.

In urma cu cativa ani, Catalin Maruta a facut dezvaluiri despre parintii lui. S-a mandrit cu tatal, care a fost judecator.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte multi ani la Spitalul Judetean din Targu Jiu, iar tatal meu a fost judecator. De asta am si facut eu dreptul, am fost influentat din familie, imi placea cand vedeam ce profesie are el si voiam sa fiu si eu ca el. A fost judecator pe cazuri penale, o latura foarte grea a meseriei lui.

Amandoi sunt la pensie de foarte mult timp. Am uitat de dorinta de a fi ca tata, avocat sau judecator. Am dat la Drept, dar am facut tot ce mi-a placut mie. Tin minte ca am avut o discutie cu el in care mi-a spus: „Dar macar puteai sa incerci la stat…” la care eu am raspuns ca sunt deja student si ca vreau sa fac altceva”, a spus el intr-un interviu pentru life.ro.

  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra maruta

Articole recomandate

Citeste si despre