Teo Trandafir, dezvaluiri despre mama biologica a fiicei sale: "Femeia nu putea face asta, i-am luat de pe cap acest miracol"

/ / Modificat: 2024-04-26
Teo Trandafir, dezvaluiri despre mama biologica a fiicei sale:

 

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania. Are o cariera de succes, insa viata sa privata a tinut-o intotdeauna departe de public.

Recent insa, prezentatoarea TV a facut dezvaluiri surprinzatoare despre adoptia Maiei. Ea a vorbit deschis despre momentul in care a decis sa o adopte si fricile care au incercat-o atunci. 

„Aveam 36 de ani atunci si nu-mi doream un copil, eram cu viata mea. Una dintre prietenele mele cele mai bune tot pierdea sarcini si ma suna, am zis ca e intr-un bar si ma suna sa merg dupa ea. Nu, era la urgenta si pierduse o sarcina si imi spune „Facem legamant ca daca mi se mai intampla o data, adoptam?”. Eu am zis da, ca nu aveam ce sa fac.

Apoi i-am zis lui Dumnezeu sa ma ierte pentru ca am mintit, pentru ca nu aveam cum sa-i zic femeii ca nu. A doua zi am primit un telefon prin care mi se anunta prezenta Maiei in viata mea, am zis da imediat”, a declarat Teo Trandafir in cadrul propriul podcast.

Teo a marturisit ca a aflat de Maia chiar inainte ca aceasta sa vina pe lume. Nu stia nici macar ce sex avea bebelusul care avea sa vina pe lume. 

„I-am zis lui Dumnezeu „Daca tu crezi ca eu am puterea sa fiu mama, ajuta-ma”. Niciodata nu as fi renuntat, daca Dumnezeu mi-a dat. Maia nu era nascuta atunci, eu stiam despre ea inainte sa fie, eu nu stiam nici daca e baiat sau fata si atunci i-am cumparat hainute albe, i-am lasat camera alba, dupa care am decorat-o si astea s-au intamplat in doua saptamani”, a mai dezvaluit prezentatoarea.

Cine este mama biologica a Maiei

Teo a dezvaluit ca nu a cunoscut-o pe mama biologica a Maiei si nici nu a dorit sa o cunoasca. Tot ceea ce stie este ca femeia a semnat documentul prin care a renuntat la copilul sau si si-a asumat ca va fi decazuta din drepturi. 

“Nu stiu. Se fac niste proceduri legale, tu semnezi ca stii ce faci, iesi din drepturile parintesti, semnezi a doua oara, te autodecazi din aceste drepturi. Nu judec, fereasca-ma sfantul, femeia nu putea face asta, i-am luat de pe cap acest miracol, pe care mi l-am pus pe capul meu si care in momentul asta reprezinta nimbul meu”, a mai sustinut Teo Trandafir.

Maia nu si-a dorit sa isi cunoasca mama biologica, iar Teo stie ca are o legatura puternica cu fiica sa, asa ca nu se teme ca ar putea sa o paraseasca vreodata. 

“Maia nu prea vrea sa isi cunoasca mama biologica. Nu ar fi nicio problema daca la 18 ani va dori sa isi cunoasca mama. Copilul acesta este parte din mine, e ca si cand m-ai intreba daca nu mi-e frica de faptul ca la un moment dat rinichiul meu drept ar putea asista pe altcineva. Noi suntem o singura creatura. Eu i-am dat ei si ea mi-a dat mie tot ce-am avut mai bun”, a mai marturisit prezentatoarea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Mama buna

Articole recomandate

Citeste si despre