Teo Trandafir, impresionata de Irina Columbeanu. Ce a remarcat vedeta: "Fara buze, fara gene"

/ / Modificat: 2024-06-19
Teo Trandafir, impresionata de Irina Columbeanu. Ce a remarcat vedeta:

 

Dupa o lunga absenta din Romania, Irina Columbeanu s-a intors in tara pentru a se revedea cu tatal ei, Irinel Columbeanu. Revederea lor a fost extrem de emotionanta, cei doi abia stapanindu-si lacrimile. 

Irina Columbeanu locuieste de multi ani in America, alaturi de Monica Gabor. In acest an, tanara a decis sa revina in Romania si sa-i faca o surpriza tatalui ei.

Prezenta Irinei Columbeanu a fost o adevarata surpriza pentru toata lumea. Tanara a crescut, si-a tuns parul scurt si este de nerecunoscut. Dar din gesturile ei, toti au observat ca are o educatie aleasa si ca Monica Gabor s-a ocupat de ea exemplar.

Teo Trandafir, placut surprinsa de transformarea Irinei Columbeanu

Teo Trandafir a analizat aspectul Irinei Columbeanu in emisiunea pe care o prezinta, iar imaginile cu Irina Columbeanu au uimit-o pe Teo Trandafir si a observat cat de frumoasa si schimbata in bine este fiica lui Irinel Columbeanu.

"Revederea lui Irinel Columbeanu cu fetita lui dupa atatia ani a fost un moment emotionant, privirile lor spun totul. Ea mica este atat de dulce si de normala. (...) Uitati-va cat de frumoasa si de dulce este, fara artificii, fara machiaj. Da, este doar o copila!", a marturisit Teo Trandafir.

Nu doar Teo Trandafir a fost placut surprinsa de aspectul Irinei Columbeanu, ci si Ilinca Vandici. Prezentatoarea a remarcat ca fiica lui Irinel Columbeanu nu si-a pierdut inocenta si ca arata mult mai tanara decat varsta ei reala, in comparatie cu alte fete de aceeasi varsta.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre