Theo Rose, despre provocarile vietii de mama. De la ce pleaca certurile cu iubitul sau

/ / Modificat: 2024-09-25
Theo Rose, despre provocarile vietii de mama. De la ce pleaca certurile cu iubitul sau

Theo Rose si Anghel Damian au un program extrem de incarcat, ea fiind artista, iar el regizor. In timp ce vedeta se ocupa de televiziune si concerte, acesta are numeroase filmari. Totusi, cei doi reusesc sa petreaca timp si cu fiul lor, Sasha.

Theo Rose, despre viata de mama

Totusi, vedeta a explicat ca are parte de ajutorul unei bone, mai ales pentru ca aceasta perioada este mai dificila. Totusi, aceasta si-a schimbat programul pentru fiul sau.

”In perioada aceasta este dificil, pentru ca el filmeaza la Tatutu si la Cursa, se intoarce acasa seara, doarme cateva ore si dupa merge iar. E doar o perioada, probabil ca din septembrie o sa se mai elibereze si el. Asa mi-a promis. Am apelat la tot ajutorul pe care l-am putut accesa acum. Avem si o bona. Mi-am facut si eu un program astfel incat dupa 5 dupa amiaza sa fiu acasa. Incerc sa-mi fac programul in asa fel incat sa nu ma doare sufletul, caci e dureros sa stau departe de copil”, a spus vedeta pentru Cancan.

De la ce pornesc certurile intre cei doi

De asemenea, Theo Rose a vorbit si despre certurile din cuplu, explicand ca in ultima vreme acestea pornesc de la copil:

”In ultima vreme, disputele pornesc de la copil. Daca trebuie sa ia un tratament, ne contrazicem, unul vrea sa ii dea antibiotic, altul nu. Eu sunt mai panicata, Anghel e destul de relaxat. Mamele sunt mai instictive si parca ele au aceasta relaxare, dar la noi e invers. M-am obisnuit si eu sa nu mai fac o drama cand cade. Copilul meu nu plange atunci cand cade, dar tot timpul mie-mi sta inima. Aseara a cazut cu gura de cada si si-a spart buza, am zis ca gata, mor. Nu, nu ma invinovatesc cand se intampla un accident, pentru ca stiu ca el a invatat sa mearga atat de repede si atat de bine, tocmai pentru ca l-am lasat. Copilul meu cade, se ridica, aplauda, dar ceea ce simt eu pe interior e dezastru!”

Sursa foto: Instagram

Taguri Vedete Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre