Theo Rose, noi dezvaluiri despre nunta cu Anghel Damian: "Nu mai exista acest entuziasm"

/ / Modificat: 2024-08-29
Theo Rose, noi dezvaluiri despre nunta cu Anghel Damian:

 

Theo Rose si tatal copilului sau, Anghel Damian, s-au cunoscut si indragostit pe platourile de filmare ale serialului "Clanul". Acestia au devenit parintii unui baietel, Sasha, in vara anului trecut, iar botezul a fost organizat discret, doar apropiatii participand la eveniment. Astfel, superba vedeta a explicat ca o sa aplice aceasta regula si la nunta.

Theo Rose, dezvaluiri despre nunta

Theo Rose jongleaza cu viata de familie si cariera, bucurandu-se de concerte numeroase si proiecte in televiziune. Aceasta a explicat ca, atunci cand vine vorba despre nunta cu Anghel Damian, partenerul sau, o sa prefere sa aiba parte de o ceremonie discreta, la fel cum a fost si botezul.

"A fost botezat la o luna, l-am botezat in cadrul familiei, acolo, nu am dat cine stie ce petrecere. Iar nunta probabil se va intampla la fel: vom merge noi doi si cu nasii la biserica, la starea civila si cam asta: o masa in familie, atat. Mie imi plac si petrecerile, dar la cat cant acum, nu as mai avea energie si pentru petrecerea mea. Poate ca, la un moment dat, daca ne tine Dumnezeu sanatosi si o sa ne mearga la fel de bine o sa dam o petrecere in cinstea fericirii noastre.", a spus ea pentru Ciao. 

Ce rochie de mireasa isi doreste 

De asemenea, Theo Rose a punctat ca vrea sa imbrace o rochie simpla, pe care sa o poarte cu usurinta atunci cand o sa fie mireasa. Cantareata are o singura regula: piesa vestimentara trebuie sa fie, neaparat, alba.

"Din cate proiecte fac parte si sunt imbracata tot timpul de stilista mea, machiata, aranjata, cum sa spun: nu imi mai face cu ochiul niciun detaliu de genul asta.  Nu ma mai uit niciodata la o rochie asa – Doamne, ce mi-ar placea sa port rochia asta! Nu mai exista acest entuziasm. Imbraca-ma cum vrei tu, ma imbrac! Asa ca o rochie de mireasa probabil foarte simpla, care sa nu ma deranjeze deloc si pe care sa o pot da jos usor, sa o pot purta cu usurinta ziua. Alba, ca ma marit si eu prima data, ca oamenii.", a mai spus ea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre