Theo Rose viseaza la o familie numeroasa. Vedeta este mama unui baietel, Sasha

/ / Modificat: 2024-09-10
Theo Rose viseaza la o familie numeroasa. Vedeta este mama unui baietel, Sasha

Theo Rose are parte de numeroase bucurii la varsta de 27 de ani! Cariera ei infloreste, bucurandu-se de numeroase concerte si aparitii televizate, iar pe plan personal sta foarte bine, traind o poveste de iubire alaturi de Anghel Damian. Din relatia celor doi a rezultat un baietel, Sasha.

Ce vis are Theo Rose

Totusi, vedeta nu vrea sa se opreasca aici! A cunoscut succesul pe toate planurile si viseaza la o familie numeroasa. Theo Rose spera sa aiba cat mai multi copilasi, tinand cont ca micutul Sasha a implinit-o cu adevarat:

“Eu mi-am propus sa-i dau inainte. Stiu ca nu se poate de prea multe ori ca am facut cezariana. Dar, de vreo trei ori, cred ca nimeresc. Asa mi-ar placea. Am botezat multi copii si atunci cand sarbatorim cate ceva, se strang toti la noi acasa. Sau mergem undeva si se gasesc toti copiii. Si mi se pare ca in sfarsit arata viata cum trebuie. Sa-i vad pe toti cum se joaca si se cunosc intre ei mi se pare minunat.”, a spus ea pentru Click.

Fiul ei a cunoscut-o pe fiica lui Smiley

De asemenea, Theo Rose a punctat ca fiul ei se intelege de minune cu fiica lui Smiley, Josephine, care a avut mare grija de micutul Sasha:

“Josephine a avut foarte mare grija de Sasha. Am nimerit cu ei doi si cu mai multi copii, la un moment dat, la o terasa, iar ea a avut foarte mare grija de Sasha. Dar, trebuie sa recunosc, Josephine e mai mult prietena mea decat a lui Sasha. Noi suntem sirene impreuna cand mai mergem la piscina, rar. Dar, cand mergem la piscina, avem timp noi doua de petrecut impreuna.”

Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Theo Rose Familie numeroasa

Articole recomandate

Citeste si despre