Ti-o mai amintesti pe Adina Asavoaiei, „Papusa de la Glina”? Este schimbata radical la 18 ani, e de nerecunoscut acum

/ / Modificat: 2024-09-03
Ti-o mai amintesti pe Adina Asavoaiei, „Papusa de la Glina”? Este schimbata radical la 18 ani, e de nerecunoscut acum

 

Adina Asavoaiei, cunoscuta de public drept „Papusa de la Glina,” a avut o evolutie spectaculoasa, de la conditiile grele in care a trait langa groapa de gunoi din Glina, la stralucirea podiumurilor internationale. 

Povestea ei a iesit in evidenta in 2016, cand jurnalistii au descoperit o adolescenta deosebit de frumoasa si talentata, care a reusit sa isi schimbe destinul si sa devina model. Astazi, la aproape 18 ani, Adina este greu de recunoscut, iar asemanarea ei cu Angelina Jolie atrage privirile tuturor.

Venita dintr-un mediu de o saracie crunta si crescuta de o mama singura care a facut totul pentru a-si sustine familia, Adina a reusit sa atraga atentia designerilor de moda atat din Romania, cat si din strainatate. In doar cativa ani, a trecut de la o copilarie marcata de lipsuri la stralucirea lumii modei, defiland pe podiumuri de prestigiu si colaborand cu nume mari din industrie.

Inceput promitator in lumea modei

Debutul Adinei in modelling a avut loc in 2020, cand a fost remarcata in timpul unei sedinte foto pentru revista VIVA!, eveniment care i-a deschis drumul spre numeroase colaborari de succes. „Am realizat ca imi place sa fiu fotografiata, sa fiu in centrul atentiei si sa apar in reviste,” a povestit tanara intr-un interviu pentru viva.ro.

De atunci, a participat la Romanian Fashion Philosophy si a devenit un nume de referinta in domeniu, cu proiecte internationale care i-au consolidat pozitia in industrie.

A debutat in cinematografie 

In afara carierei de model, Adina a inceput sa isi faca un nume si in lumea filmului, debutand alaturi de actorul indian Vishal in productia „Enemy,” film difuzat in cinematografe din Statele Unite, India si Emiratele Arabe Unite. Aceasta noua directie profesionala a venit ca o continuare naturala a succesului din modelling, oferindu-i oportunitatea sa exploreze alte aspecte ale showbiz-ului.

La aproape 18 ani, Adina Asavoaiei nu mai este copilul care a captat atentia publicului in urma cu cativa ani, ci o tanara matura si sigura pe ea, cu trasaturi rafinate si o cariera in plina ascensiune. Comparata frecvent cu Angelina Jolie datorita aspectului sau, Adina continua sa fie o prezenta constanta in lumea modei si a filmului, evolutia sa fiind una impresionanta si admirata de toti cei care ii urmaresc parcursul.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Schimbare Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre