Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson, a murit la 70 de ani. A suferit un atac de cord in timp ce conducea

/ / Modificat: 2024-09-17
Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson, a murit la 70 de ani. A suferit un atac de cord in timp ce conducea

 

Doliu in lumea muzicii internationale! Tito Jackson, fratele mai mare al lui Michael Jackson, s-a stins din viata la varsta de 70 de ani.

Vestea trista a fost confirmata de persoane apropiate familiei. Potrivit primelor informatii, Tito a suferit un atac de cord in timp ce conducea, insa cauza exacta a decesului nu a fost facuta publica oficial.

Steve Manning, fost manager al familiei Jackson si prieten apropiat, a fost primul care a facut anuntul, iar acesta a fost ulterior confirmat de nepotul lui Tito, Siggy Jackson. Nascut pe 15 octombrie 1953 in Indiana, Statele Unite, Toriano „Tito” Jackson a fost unul dintre membrii fondatori ai faimoasei trupe The Jackson Five, alaturi de fratii sai Michael, Marlon, Jackie si Jermaine.

The Jackson Five a marcat o era in muzica pop si soul, devenind un simbol al epocii Motown. Cu hituri precum „The Love You Save” si „I Want You Back”, formatia a fost un adevarat fenomen, influentand generatii intregi de artisti si fani. Tito Jackson va ramane in amintirea celor care l-au admirat si au crescut ascultand muzica familiei Jackson.

Familia Jackson trece din nou printr-o mare pierdere, dupa decesul lui Michael Jackson, iar disparitia lui Tito adanceste si mai mult durerea celor apropiati.

Foto: Pexels

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre