Tommy Hilfiger dezvaluie protagonistii campaniei toamna 2024: Patrick Schwarzenegger si Abby Champion

/ / Modificat: 2024-09-03
Tommy Hilfiger dezvaluie protagonistii campaniei toamna 2024: Patrick Schwarzenegger si Abby Champion

 

Pe fundalul iconic al orasului New York, campania prezinta cuplul de la Hollywood, proaspat logodit, intruchipand spiritul optimismului american.

Tommy Hilfiger anunta ca viitorul star din White Lotus, Patrick Schwarzenegger, si logodnica sa, supermodelul Abby Champion, sunt imaginea campaniei TOMMY HILFIGER Toamna 2024. Campania prezinta noile elemente esentiale de sezon, reimaginate cu energia vibranta a orasului New York.

Campania ofera o privire asupra vietilor tanarului cuplu la moda si ii prezinta imbracati in interpretari contemporane ale pieselor clasice de tranzitie. Chimia lor incontestabila este surprinsa intr-o serie de portrete care reflecta carierele lor de succes, stilul lor distinctiv si, mai presus de toate, interpretarea lor asupra conceptului de „pentru totdeauna si mereu.” Cu carisma si sofisticare in prim-plan, colectia inaugureaza o noua era a stilului clasic american si a elegantei subtile.

Actorul Patrick Schwarzenegger si modelul Abby Champion

„Patrick si Abby intruchipeaza cuplul puternic al noii generatii,” a spus Tommy Hilfiger. „Legatura lor profunda, conexiunea reciproca si sprijinul neclintit pe care si-l ofera unul altuia captureaza spiritul de optimism care a fost intotdeauna motorul brandului nostru. Cu aceasta campanie, sunt entuziasmat sa introduc o noua era a stilului prep clasic, privit prin lentila aspirationala a acestui duo remarcabil.”

„Aceasta campanie s-a simtit ca o reflectare intima si autentica a relatiei noastre de pana acum”, a spus Patrick Schwarzenegger. „Intotdeauna ma simt cel mai bine cand Abby este alaturi de mine si purtand cea mai recenta colectie a lui Tommy, ne-am simtit confortabil, relaxati si clasici. Este o campanie atemporala si asteptam cu nerabdare o viata intreaga impreuna”.

„Sunt obisnuita sa lucrez in toata lumea, asa ca sa filmez cu Patrick si Tommy la New York s-a simtit ca si cum m-as fi intors acasa”, a spus Abby Champion. „De-a lungul anilor, Tommy a redefinit stilul orasului, amestecand mostenirea cu modernul. Fiecare piesa avea un sentiment familiar si linistitor, imbunatatit cu tesaturi inalte si stil contemporan.”

Patrick Schwarzenegger si Abby Champion, care au inceput sa iasa la intalniri in 2015, au devenit rapid unul dintre cele mai la moda cupluri tinere de la Hollywood. De-a lungul relatiei lor, considerandu-se suflete pereche s-au sustinut reciproc, atat in cariera, cat si in viata personala. Champion continua sa fie un model aclamat, care participa la fashion show-uri internationale si apare in reviste de moda de top, in timp ce cariera actoriceasca a lui Schwarzenegger este in plina ascensiune, cu rolul sau mult asteptat din White Lotus Sezonul 3 si American Sports Story: Aaron Hernandez realizat de Ryan Murphy. Cuplul a fost surprins in incantatoare portrete naturale realizate de Alasdair McLellan.

Colectia Toamna 2024 este inspirata de New York, casa stilului american clasic, canalizand spiritul unic al orasului cu o nota distinctiva Tommy. Continuand traditia de a integra detalii atletice in fiecare colectie, gama de haine sport casual ofera reinterpretari contemporane ale siluetelor clasice, inclusiv pantaloni chino cu taietura eleganta, pulovere cable-knit rafinate si polo-uri actualizate. Printre punctele de atractie ale sezonului se numara un palton modernizat din lana in nuanta camel, o geaca puffer supradimensionata in carouri elegante, precum si paltoane tip pea coat stilate in navy intens si jachete bomber cu detalii inspirate din stilul varsity. Pulovere moi, camasi Oxford clasice si sacouri croite cu maiestrie sunt create pentru a fi purtate in straturi, in timp ce mocasinii si ghetele Chelsea elegante sunt o declaratie de versatilitate si eleganta cotidiana. Colectia Toamna 2024 este disponibila pe tommy.com, in magazinele TOMMY HILFIGER din intreaga lume si prin intermediul unor parteneri selectionati. In Romania colectia se gaseste si in magazinele TOMMY HILFIGER din Bucuresti Mall - Vitan, Baneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanta, AFI Brasov si Promenada Mall Sibiu.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind hashtag-urile #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda Vedete Actrite, actori, cantareti Colectie haine Tommy hilfiger

Articole recomandate

Citeste si despre