Uimitor! Fiul Romanitei Iovan a construit o masina electrica, la doar 16 ani

/ / Modificat: 2023-06-22
Uimitor! Fiul Romanitei Iovan a construit o masina electrica, la doar 16 ani

Romanita Iovan a mers insotita de fiul ei de 16 ani, Albert, la un eveniment monden recent. Cu aceasta ocazie, creatoarea de moda a dezvaluit ca fiul ei studiaza la o scoala privata, unde a construit o masina electrica, cu care a ajuns pana in Laponia!

„Am facut la scoala o masina electrica foarte misto. Am fost cu ea pana in Laponia mii de kilometri. A fost super frumos si da, a fost frumos. Masina e foarte rapida. Nu e chiar o masina masina, dar pe stilul de formula 1”, a declarat insusi Albert Iovan, potrivit VIVA!.

Albert va absolvi liceul peste doi ani si stie deja ce facultate vrea sa urmeze. Adolescentul va studia ingineria si se gandeste ca apoi sa faca un master in domeniul business.

„Acum dau examene, sunt in sesiune si dupa aceea vreau sa merg pe inginerie, la facultate. si dupa aceea urmeaza un master de bussines”, a mai dezvaluit Albert.

Albert Iovan a venit pe lume in urma cu 16 ani, chiar in ziua in care Romanita a implinit 42 de ani, pe 3 octombrie. Creatoarea de moda are o relatie foarte apropiata cu fiul ei si recunoaste ca venirea pe lume a lui Albert a fost momentul care i-a schimbat radical viata si care a determinat-o sa se transforme in cea mai buna versiune a ei.

Albert mosteneste pasiunea regretatului sau tata, Adrian Iovan, pentru pilotaj. Spre deosebire de acesta, insa, care a fost pilot de avion, Albert isi doreste sa devina unul dintre cei mai buni piloti de raliu din Romania. Participa la competitii si incearca sa se perfectioneze de la o etapa la alta, visul lui fiind sa ajunga la VRC, la Campionatul mondial de raliu.

„Albert este in momentul de fata pilot de raliu. il sustin in activitatea lui sportiva, care e super interesanta. Isi mosteneste tatal clar, are gena lui! si de forta, si de pasiune. E totusi un sport sigur pentru ca ei sunt incorsetati acolo in masina, e un sistem foarte sigur. isi creeaza o personalitate foarte puternica, de barbat adevarat.(...) Sa faci ce-ti place, cu pasiune, e ideal. ii place foarte mult sa-si intretina trupul, pe langa sport, si cu tratamentul cu apa rece. Face dusuri cu apa rece, cazi cu apa rece. Asta-iarna, in ianuarie, cand am fost in Apuseni, s-a dezbracat la bustul gol si s-a aruncat in zapada. Un copil curajos, are o mama curajoasa si invers.”, a dezvaluit Romanita Iovan despre fiul ei, potrivit click.ro.

  • Surse: viva.ro, click.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Meserie

Articole recomandate

Citeste si despre