Vichi Raileanu, despre prima spaima in calitate de mamica: “Am avut mai multe momente de panica”

/ / Modificat: 2024-10-17
Vichi Raileanu, despre prima spaima in calitate de mamica: “Am avut mai multe momente de panica”

Vichi Raileanu se bucura de un baietel, Carol, din fosta relatie cu Conrad Mericoffer, actualul sot al Anei Odagiu. De asemenea, vedeta, care si-a unit destinul in vara anului trecut cu Adrian Stefanescu, a adus de curand pe lume si o fetita. Iata care a fost prima spaima in calitate de mamica pentru actrita!

Vichi Raileanu, despre rolul de mamica

Vichi Raileanu se declara mult mai relaxata de cand a devenit mamica pentru a doua oara. Totusi, vedeta recunoaste ca a avut mai multe momente de panica atunci cand vine vorba despre Carol, primul ei copilas.

"Am avut mai multe momente de panica cu Carol, cand era bolnavior, de obicei. Aceste aspecte ma speriau cel mai tare. Dar, pentru a ramane in zona amuzanta, imi aduc aminte prima baita. Copilul urla, eu si tatal lui incercam sa ii facem baie, eram speriati, si mama, in usa baii, care ne filma si eu strigam la ea: Nu mai filma, nu e de filmat, nu e nimic amuzant. Acum cand ma gandesc... Bineinteles ca eram doi speriati peste copil acolo. Il ridicam, il sapunam, il bagam din nou in apa. Era ceva de rasul curcilor, efectiv.", a declarat Victoria Raileanu pentru Spynew.ro.

Totusi, actrita a recunoscut ca nu a fugit la spital cu micutul Carol la primul plans, mai ales pentru ca tatal ei este medic si stie ca nu trebuie sa se panicheze de la inceput:

"Nu am fugit cu el la spital la primul plans, nu sunt panicoasa de felul meu. Intr-adevar, cand este bolnav, inca am asa... Cu febra si cand ii este rau, varsa. Acolo sunt doua lucruri pe care nu am stiut de la inceput sa le gestionez. Noi nu am fugit niciodata, la primul simptom, la spital. Tatal meu este medic si stiu ca nu trebuie sa ma panichez imediat."

Sursa: synews.ro

Sursa foto: social media

Taguri Vedete Vedete copii Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre