Victor Vrinceanu, dezvaluiri surprinzatoare. Andreea Antonescu ar fi stiut ca este insarcinata inainte de a pleca la America Express

/ / Modificat: 2024-07-04
Victor Vrinceanu, dezvaluiri surprinzatoare. Andreea Antonescu ar fi stiut ca este insarcinata inainte de a pleca la America Express

 

Victor Vrinceanu si Andreea Antonescu au avut o relatie din care a rezultat o fetita, Victoria Venice. Recent, vedeta a intentat doua procese impotriva fostului partener, solicitand permisiunea ca fiica lor sa fie alaturi de ea in America pentru o perioada mai mare de doua luni.

Cantareata a obtinut permisiunea, iar, in prezent, ea se afla peste Ocean. Mai mult, ea a cerut ca Victoria Venice sa obtina cetatenia americana, insa jurnalistul nu este de acord cu acest lucru. 

Ce spune Victor Vrinceanu despre Andreea Antonescu

Victor Vrinceanu a vorbit despre fosta lui partenera intr-un interviu, dezvaluind ca aceasta ar fi stiut ca este insarcinata cu fiica lor in momentul in care a plecat la America Express, deci artista a sustinut ca a aflat acest lucru abia dupa ce plecat din show. 

„Noi ne-am dorit acest copil. In cazul in care Andreea vrea sa nege ceea ce spun eu, avem ecografia facuta inainte sa plece in America de Sud. Eu o pot arata, este cu numele ei, data si ora la care s-a facut. Nu vreau sa creez un circ, doar daca neaga si spune ca mint, atunci trebuie sa spunem lucrurilor pe nume si sa aratam cine minte cu adevarat. Discutia a fost in felul urmator, i-am spus: “Iubire, te rog din suflet, mai gandeste-te. Celebritatea ta nu va scadea un an de zile, poti sa pleci anul viitor sau peste doi ani, tot Andreea Antonescu ramai si vei fi de interes pentru un reality show”.

Imi spunea ca trebuie ca trebuie sa faca asta, ca acum e momentul. S-a ajuns si la o discutie de natura financiara, ca nu stiu ce bani are ea in conturi. I-am spus ca nu sunt vreun milionar, dar imi permit, eu tin casa, te tin si pe tine, pe bune acum. Mi-am asumat, eu sunt capul familiei, imi permit sa tin aceasta familie. Nu stiu cum am putut sa accept asa ceva, nici nu mai aveam ce sa fac. Era insarcinata si a venit cu contractul de la Antena semnat, apoi a urmat sa plece.”, a spus Victor Vrinceanu la Antena Stars.

“M-a sunat plangand, dupa cinci zile”

De asemenea, Victor Vrinceanu a dezvaluit ca dupa 5 zile de la plecarea catre America Express, Andreea Antonescu l-a sunat, spunandu-i ca exista posibilitatea sa fi pierdut sarcina. Astfel, jurnalistul a luat legatura cu doctorul vedetei. 

„O sa te socheze ce spun. M-a sunat plangand, dupa cinci zile, spunandu-mi ca ea crede ca a pierdut sarcina, sa o iert si imi promite ca data viitoare, la urmatoarea sarcina va fi cuminte, ca nu va mai pune in pericol sarcina.

Ca imi jura chestia asta si sa o iert ca ea crede ca a pierdut sarcina. Ce se intamplase? Fiind intr-un efort intens, a slabit si spunea ca nu-si mai simte burta, apoi a avut niste sangerari. Eu nu ma panichez in situatii de criza.

L-am sunat pe doctorul ei, care nu voia sa-mi dea informatiile. I-am spus sa se uite cine a platit ecografia, ca a zis in anumita zi, la ce ora, te rog din suflet ca e o situatie si innebunesc, ma dau cu capul de pereti.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate medicului. Mi-a zis ca vorbim la nivel teoretic, nu despre persoana. A zis ca nu este obligatoriu sa fi pierdut sarcina, haideti sa mai vedem cum se comporta. Eu pana la urmatoarele cinci zile am stat intr-un stres in care s-a pierdut sarcina, dupa ce il vazusem pe ecografie. Era formata fatuca si asa mai departe”, a mai spus Victor Vrinceanu.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea antonescu Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre