VIDEO Lili Sandu, dezvaluiri in lacrimi despre problemele pe care le-a avut bebelusul la nastere

/ / Modificat: 2020-09-04
VIDEO Lili Sandu, dezvaluiri in lacrimi despre problemele pe care le-a avut bebelusul la nastere

Lili Sandu este foarte fericita! De cand a devenit mamica, pur si simplu radiaza de bucurie. Din pacate insa, lucrurile nu au decurs tocmai cum isi dorea la nastere.

Vedeta a fost nevoita sa renunte la ideea de a naste natural, deoarece bebelusul nu se afla in pozitia corecta. Pentru a nu risca si pentru a nu pune in pericol atat viata ei, cat si a micutului, medicii au sfatuit-o sa aleaga cezariana. 

"Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine sau Thomas pentru mama lui"

"Am ajuns la spital, aveam deja contractii si impreuna cu doctorul, am hotarat sa facem cezariana. As fi putut sa incerc, dar era mult prea riscant si pentru mine si pentru bebe si atunci am facut operatia de cezariana. Mi-a fost foarte teama!", a transmis actrita.Totul a decurs bine cu operatia de cezariana, insa la scurt timp medicii au anuntat-o pe vedeta ca bebelusul are o problema: o forma mai pronuntat de icter. 

"Acum cateva saptamani nu mi-am imaginat ca voi trece printr-o perioada mai dificila, in maternitate. La 24 de ore de cand l-am nascut pe Thomas, o forma mai pronuntata de icter ne-a facut sa ramanem in spital mai multe zile. Am trait niste clipe dure psihologic, noua mama fiind. Nu am stiut cum sa gestionez aceste stari", a povestit Lili Sandu.

"Sunt in a cincea zi de spitalizare pentru ca la 24 de ore dupa ce am nascut, doctorul neonatolog a descoperit o bilirubina destul de crescuta, insemnand ca are icter. Majoritatea copiilor au o forma mai usoara de icter. S-a actionat cu promptitudine, iar Thomas a stat la acele lampi speciale. Exista o incompatibilitate intre grupa mea de sange si a lui Silviu. Au existat niste anticorpi care au dat peste cap acest nivel al bilirubinei. Sta in permanenta la acele lampi, sunt doar doua momente ale zilei in care eu il pot vedea, in care pot sta cu el si il pot alapta, si asta din a treia zi", a transmis actrita cu lacrimi in ochi, din spital.

La trei saptamani de la operatie, vedeta si bebelusul nu mai intampina probleme, ea povestind ca a fost speriata de ideea de cezariana, insa a reusit sa se puna pe picioare inca din a doua zi.

"Sunt la 3 saptamani dupa operatie si abia se mai vede o linie finuta acolo unde a fost taietura. A doua zi m-am pus pe picioare pentru ca trebuia sa merg sa duc lapticul.[…]M-a speriat mai mult ideea de cezariana", a marturisit Lili Sandu. 

Sursa: viva.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre