Vladuta Lupau a nascut al doilea copil. Ce nume special a primit bebelusul

/ / Modificat: 2024-07-09
Vladuta Lupau a nascut al doilea copil. Ce nume special a primit bebelusul

 

Vladuta Lupau si sotul ei sunt in culmea fericirii, dupa ce artista a devenit mama din nou. Pe 8 iulie, cantareata de muzica populara a adus pe lume al doilea copil, care a primit un nume deosebit. 

Mesajul Vladutei Lupau, dupa ce a nascut al doilea copil 

Asteptarea a luat sfarsit pentru Vladuta Lupau si sotul ei, Adi Rus. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara, iar baietelul lor a primit un nume special. La fel ca la primul copil, artista a ales un nume biblic pentru cel de-al doilea bebelus, fiind foarte credincioasa. Micutul care a venit pe lume luni, 8 iulie, se numeste Isaia, iar mama lui a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare. 

”Ai fost dorit si ai venit sa ne umpli casa si inima cu iubire! De fapt ai venit sa inmultesti toata iubirea care deja era in casa noastra. Sa stii ca te asteapta o lume minunata, minunata daca tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit si te-a trimis in ea, iti daruieste zile dupa suflet si dupa fapte.

O sa aiba mama grija, sa intelegi ca totul e cu voia Lui. Pana una alta, vom merge acasa, unde, o alta dragoste mare, sa stii ca iti va fi mereu alaturi la bine si la rau toata viata, la fel ca mine si ca tatal tau… cine?! Fratele tau minunat, IAIR care iti zic sincer te asteapta sa va jucati cu masinile si sa-i duci avionul acela mare cu motor, elice si 'aripe' cum iti tot zicea”, a transmis proaspata mamica, pe Intagram. 

”Voi fi mereu langa tine”

”Imi doresc si am sa ma rog mereu sa ai o viata usoara si binecuvanta, dar stiu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci iti promit ca eu voi fi mereu langa tine si te voi invata sa te ROGI si sa LUPTI pentru bine si toate visurile tale.

Acum cand te-ai nascut, stiu ca eu sunt lumea ta si atat! Dar stiu ca va veni si ziua-n care, cu orice imbratisare va fi un strop de indepartare. Nu-i nimic, pana atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu acelasi drag.

Si inchei prin a-ti zice, la fel ca fratelui tau si anume ca: iti fac cunostinta cu prima femeie din viata ta care iti spune din toata inima TE IUBESC! Semnat, MAMA TA”, a continuat artista. 

FOTO: Instagram

 

Taguri Al doilea copil Cantareata Vladuta lupau

Articole recomandate

Citeste si despre