Vladuta Lupau se pregateste sa isi boteze baietelul. Cine vor fi nasii lui Isaia

/ / Modificat: 2024-08-15
Vladuta Lupau se pregateste sa isi boteze baietelul. Cine vor fi nasii lui Isaia

 

La inceputul lunii iulie, Vladuta Lupau si Adi Rus deveneau parinti pentru a doua oara. Cantareata si fotbalistul mai au un baietel, pe nume Iair, care a implinit recent doi ani, iar in curand se pregatesc pentru botezul mezinului. 

Artista a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru botez, care va avea loc curand. Se pare ca proaspata mamica vrea sa respecte traditia si sa isi boteze bebelusul la 40 de zile. A facut deja invitatiile, iar din mesajul care este inscriptionat pe ele, se poate deduce ca botezul va avea loc saptamana viitoare, atunci cand Isaia implineste 6 saptamani de la nastere. 

Andra si Catalin Maruta vor fi nasii

Vedeta si sotul ei au ales si nasii bebelusului, care vor fi doua vedete din Romania. Invitata recent in emisiunea lui Catalin Maruta, Vladuta Lupau a declarat ca el si sotia lui, Andra, il vor boteza pe Isaia. Mai mult, nasa Andra a ales numele micutului, dupa cum a spus Vladuta Lupau. Cele doua au o legatura stransa, iar in curand vor face parte si din aceeasi familie.

”Un factor decizional in alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoana care m-a ajutat sa fixez pana la urma numele a fost si Iair. Il tot intrebam care varianta sa fie, pentru ca noi mai aveam una. Nu stiu daca sa dau din casa sau nu. Am intrebat-o si pe Andra. I-am cerut sa ma ajute sa rezolv o problema si am intrebat-o. Mi-a spus ca ei i-ar placea mai mult numele pe care l-am si ales. 

Daca dau din casa, atunci dau. O sa se mareasca familia si la voi, nu doar la noi. Se mareste familia voastra odata cu venirea micutului Isaia pentru ca… De aceea am vrut sa aleaga Andra numele, pentru ca o sa fiti nasii lui”, a spus Vladuta Lupau, in emisiunea de la Pro TV.

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez baietel Nasi botez Mondenitati Vladuta lupau

Articole recomandate

Citeste si despre