Vladuta Lupau, sedinta foto inedita inainte e a naste al doilea copil: ”Ultimele poze cu burtica”

/ / Modificat: 2024-07-05
Vladuta Lupau, sedinta foto inedita inainte e a naste al doilea copil: ”Ultimele poze cu burtica”

 

Vladuta Lupau este in ultimul trimestru de sarcina si se bucura din plin de perioada care i-a mai ramas pana la nastere. Cantareata de muzica populara a facut un pictorial inedit, pentru a marca cea de-a doua sarcina, iar fanii au fost cuceriti. 

Cum a pozat Vladuta Lupau, in ultima luna de sarcina

Mai este putin pana cand Vladuta Lupau isi va tine in brate cel de-al doilea copil. Vedeta si sotul ei asteapta inca un baietel, iar in curand fiul lor, Iair, va avea un fratior. Cu putin timp inainte de nastere, cantareata a facut o sedinta foto pentru a marca perioada magica in viata ei. Viitoarea mamica a imbracat un costum de baie dintr-o singura piesa, de culoare bej, si a pozat in piscina, inclusive sub apa. 

”In pantecele meu, sub inima mea timp de 9 luni… in inima mea pana mor. Probabil ultimele poze cu burtica din viata asta”, a scris artista, in dreptul imaginilor.

A ales deja numele bebelusului 

Pentru primul copil, Vladuta Lupau si sotul ei au ales un nume special, cu rezonanta religioasa. Si al doilea bebelus al lor va purta tot un nume din Biblie, dupa cum a declarat in trecut viitoarea mamica. Artista a mai povestit ca nu se astepta sa aiba inca un copil atat de repede si a aflat intamplator ca este insarcinata.

​”Trebuia sa merg la un control legat de o alta problema de sanatate si sa imi faca ceva ce necesita sedare, iar, pentru asta, nu trebuia sa fiu insarcinata, ori eu aveam, deja, doua zile de intarziere. Ca sa pot merge la acel control, a fost nevoie sa fac testul… si asa a fost surpriza”, a spus Vladuta Lupau, intr-un interviu.

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Al doilea copil Vladuta lupau

Articole recomandate

Citeste si despre