Vladuta Lupau, silueta impecabila dupa nastere. Artista a uimit pe toata lumea

/ / Modificat: 2024-07-18
Vladuta Lupau, silueta impecabila dupa nastere. Artista a uimit pe toata lumea

 

Pe 8 iulie 2024, Vladuta Lupau a devenit mama pentru a doua oara, aducand pe lume un baietel pe care l-a numit Isaia. La o saptamana dupa nastere, Vladuta a impartasit pe Instagram cateva fotografii cu noul membru al familiei. Fanii au fost uimiti sa vada cat de bine arata artista dupa nastere.

Pe langa postarile din feed, Vladuta a distribuit si o fotografie pe story in timp ce se plimba prin Cluj. In acea plimbare, s-a intalnit cu mai multi artisti, printre care Alexandru Bradatan, Remus Novak si Olguta Berbec.

Cum se mentine in forma Vladuta Lupau 

Dupa ce aceste imagini au aparut online, fanii au observat ca Vladuta a revenit rapid la o forma fizica excelenta, avand doar 53 de kilograme, conform spuselor ei. La 33 de ani, Vladuta Lupau are o silueta impecabila fara sa depuna eforturi mari.

Ea a declarat ca nu face exercitii acasa sau la sala, dar isi consuma multa energie pe scena, in studio, la filmari si in activitatile casnice zilnice.

„Nu mananc exagerat, desi imi place foarte mult mancarea. Dupa operatia de hernie hiatala, nici nu pot manca prea mult. Poate noptile nedormite si oboseala contribuie la pierderea kilogramelor. Si genetica ma ajuta sa ma mentin in forma”, a declarat Vladuta pentru Unica.

Vladuta Lupau acorda o importanta deosebita familiei si a dorit ca nasii spirituali ai fiului sau sa fie persoane apropiate si demne de urmat pentru Isaia. Ea si sotul ei, Adi Rus, au ales ca nasii baietelului sa fie Catalin Maruta si Andra, lucru anuntat chiar in emisiunea lui Maruta.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Silueta dupa nastere Vedete mamici Vedete copii Vladuta lupau

Articole recomandate

Citeste si despre