Andreea Balan l-a iertat pe George Burcea, dupa divort: “Abia atunci iti dai seama cu adevarat”

/ / Modificat: 2024-09-02
Andreea Balan l-a iertat pe George Burcea, dupa divort: “Abia atunci iti dai seama cu adevarat”

 

Andreea Balan traieste, in prezent, o superba poveste de iubire alaturi de Victor Cornea. Totusi, cantareata recunoaste ca, pentru a ajunge la o astfel de relatie, a fost nevoita sa lucreze ani de zile si sa ii ierte pe oamenii care i-au gresit. 

Andreea Balan: “Eu la chestia asta am lucrat ani de zile”

Andreea Balan recunoaste ca a muncit mult pentru a se asigura ca ii iarta pe toti oamenii care i-au gresit, printre care se numara fostul sot, George Burcea, dar si tatal sau, Sandel Balan. 

„Exteriorul este doar oglinda interiorului tau. Cand vezi ca ceva nu se intampla, adica tu iti doresti anumite lucruri si vrei sa manifesti, dar nu ti se intampla, inseamna ca undeva in interiorul tau nu ai vindecat niste lucruri. Manifestarea este direct proportionala cu vindecarea traumelor tale. Nu ai cum sa-ti realizezi cele mai frumoase visuri atat timp cat tu nu te vindeci in interior. Inca mai ai acele bagaje emotionale pe care le cari dupa tine si care te trag in jos.

Si acele bagaje emotionale sunt oamenii care ti-au facut rau. Cum renunti la acea greutate din sufletul tau? Prin iertare. N-ai cum altfel. Chiar daca oamenii aia mai sunt in viata ta sau nu, sau au murit, tu faci acele iertari in interiorul tau. Pana la urma, viata este doar perspectiva ta. Viata se intampla la noi in creier. Noi dam lucrurilor insemnatate.”, a spus vedeta la Fresh by Unica. 

Andreea Balan a marturisit ca a lucrat la iertare, iar, in primul rand, s-a iertat pe ea, considerand ca toti oamenii pot sa greseasca:

„Eu, ca sa traiesc aceasta iubire implinita cu Victor si sa am o viata mai buna si sa imi indeplinesc visul cu Sala Palatului, plus multe alte visuri pe care le am, a trebuit sa lucrez la iertare. Iertarea, in primul rand, cu tine. Trebuie sa te ierti pe tine ca ai gresit. Cu totii gresim. Trebuie sa te ierti si sa nu te mai biciuiesti.

Si sa zici: ‘Da, am gresit acolo, am stricat lucruri. Din vina mea am pierdut lucruri, oameni si asa mai departe’. Iar apoi sa-i ierti pe cei care ti-au gresit. Si in momentul acela rupi cordonul energetic. Iti imaginezi ca rupi acel cordon energetic. Il tai cu foarfeca si te desprinzi de acel om. Il lasi sa plece, dar cu o intentie buna.

Si spui: ‘Multumesc, te iubesc si iti doresc doar binele!’. Si atunci toata viata ta se schimba pentru ca tu ai eliminat energia negativa. Pe moment nu-ti dai seama, dar apoi, in urmatoarele luni, dintr-odata vezi ca-ti apar niste oportunitati extraordinare, tocmai pentru ca ai eliminat acea negativitate din interiorul tau. Te simti mai, nu mai gol interior, ci mai bucuroasa si mai iubitoare si mai implinita. Stiu ca e foarte greu ceea ce spun.

Eu la chestia asta am lucrat ani de zile. In prima faza tu ai impresia: ‘L-am iertat!’. Dar dupa aceea vezi ca viata nu ti se schimba. Inseamna ca n-am iertat, ma mai intorc, o iau de la capat, pana cand vezi ca viata ti se schimba in bine. Abia atunci iti dai seama cu adevarat ca tu i-ai iertat pe oamenii care ti-au gresit.”

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan divort George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre