Berea, sursa de sanatate

/ / Modificat: 2005-11-15
Berea, sursa de sanatate

La inceput a fost ciocolata, apoi vinul rosu, iar acum noile cercetari demonstreaza ca o bere pe zi este, de asemenea benefica organismului. Fred Stevens, un om de stiinta american, a descoperit ca micronutrientul Xanthohumol, care se gaseste in bere, are proprietati ajuta la prevenirea cancerului, informeaza editia online a Telegraph, citata de Mediafax.


La inceput a fost ciocolata, apoi vinul rosu, iar acum noile cercetari demonstreaza ca o bere pe zi este, de asemenea benefica organismului. Fred Stevens, un om de stiinta american, a descoperit ca micronutrientul Xanthohumol, care se gaseste in bere, are proprietati ajuta la prevenirea cancerului, informeaza editia online a Telegraph, citata de Mediafax.

Xanthohumolul, componenta care contribuie la formarea aromei si gustului specific berii, este considerata o substanta ce ajuta la prevenirea aparitiei cancerului de san, colon, prostata sau ovarian.

Sursa: Ziua



Articole recomandate

Citeste si despre