Ceaiurile din tarhon stimuleaza digestia, cresc pofta de mancare si indeparteaza durerile de stomac, afirma specialistii. In plus, ceaiurile ajuta la absorbtia gazelor si, alaturi de cuisoara si maghiran, pot ameliora durerile de masele pana ajungeti la medic. Efectele benefice ale acestui ceai nu se opresc aici.
Ceaiurile din tarhon stimuleaza digestia, cresc pofta de mancare si indeparteaza durerile de stomac, afirma specialistii. In plus, ceaiurile ajuta la absorbtia gazelor si, alaturi de cuisoara si maghiran, pot ameliora durerile de masele pana ajungeti la medic. Efectele benefice ale acestui ceai nu se opresc aici.
Tarhonul va ajuta sa va relaxati si lupta impotriva oboselii, mai spun specialistii in fitoterapie. Aceste ceaiuri sunt, de asemenea, utile la producerea bilei de catre ficat, ceea ce ajuta digestia si mareste viteza cu care se elimina toxinele din corp.
Ceaiul se prepara sub forma de infuzie: se fierbe apa, apoi se adauga o lingurita de tarhon la o cana de 250 de mililitri de apa.
Citeste tot articolul in: Evenimentul Zilei
4 Ianuarie 2007